Solicitati calcul

Index | Definitii | Aplicatii | Interpretari | Jocuri de noroc | Software | Carti


     Echipa noastra de matematicieni poate efectua pentru dvs. o gama larga de calcule probabilistice pentru a va oferi probabilitati numerice (sanse) pentru orice joc si orice situatie de joc. Puteti solicita probabilitati generale legate de un anumit joc sau probabilitati specifice evenimentelor de joc, indiferent de complexitatea acestora.  

Pentru a solicita calcule probabilistice, trimiteti un mesaj cu subiectul "solicitare calcul" la adresa comenzi[at]infarom.ro (protectie antispam: inlocuiti [at] cu @).

Pentru rezultate optime si un raspuns cat mai rapid, va rugam respectati urmatoarele instructiuni de trimitere a cererilor de calcul:
     - enuntati problema clar, folosind cat mai multe detalii posibil;
     - pentru jocuri care nu sunt foarte populare, includeti setul complet de reguli al jocului respectiv (sau un link catre acesta);
     - pentru evitarea confuziilor, includeti exemple concrete ale problemei generale propuse;
     - nu folositi jargonul specific jocului, ci descrieti situatiile de joc in vorbirea curenta explicita.

Dupa primirea problemei, vom reveni cu posibile intrebari privind ipotezele si solicitarile dvs. Cand toate aceste intrebari sunt clarificate, va vom comunica o estimare a timpului de lucru necesar si a tarifului total de plata pentru solutia problemei dvs.

Tariful acestui serviciu este 12 euro pe ora lucrata (rezolvare, calcule si editarea documentului final), calculat in unitati de jumatati de ora.

Documentul final pe care il primiti dupa rezolvare va contine rezultatele numerice ale probabilitatilor solicitate, impreuna cu algoritmul principal de solutionare a problemei. Acest algoritm va permite sa urmariti solutia furnizata si sa vedeti cum a fost aplicata teoria.

Echipa noastra concepe si editeaza la cerere si articole de specialitate (in domeniul matematicii jocurilor de noroc, cu tematica clientului) pentru publicarea in website-uri si reviste de profil. Tariful acestui serviciu este 19 euro pe ora lucrata. Puteti solicita un articol la adresa comenzi[at]infarom.ro (subiect "solicitare articol").

  Index - Jocuri de noroc - Software - Carti - Contact