Certificare-expert

Index | Definitii | Aplicatii | Interpretari | Jocuri de noroc| Solicitati calcul | Software | Carti

     

     Certificare-expert în matematica jocurilor şi joc de noroc responsabil

Site-urile de jocuri de noroc sunt foarte populare în zilele noastre, iar numărul acestora creşte vertiginos, indiferent dacă vorbim de cazinouri online sau site-uri oferind informaţii despre fenomenul ‘gambling’. Această creştere a dus inevitabil la o competiţie acerbă între aceste site-uri. Site-urile de jocuri de noroc trebuie să se lupte nu numai pentru poziţii bune în returnările motoarelor de căutare, dar şi cu tot felul de prevederi legale schimbătoare şi – nu în ultimul rând – pentru încrederea utilizatorilor. Această competiţie este motivul pentru care, pentru astfel de site-uri, atingerea unei preformanţe SEO nu este suficientă. Acestea trebuie, de asemenea, să câştige în reputaţie.

Divizia de Matematică Aplicată a Infarom oferă serviciul de certificare-expert în matematica jocurilor şi joc de noroc responsabil pentru site-urile de jocuri de noroc. Această certificare constă în revizuirea şi corectarea paginilor web indicate de dvs., în ceea ce priveşte acurateţea matematicii jocurilor (aplicată sau expusă), reflectarea acesteia în recomandările făcute cititorilor, adecvarea conceptuală şi etica informaţiilor oferite, pentru a corespunde unei atitudini de joc de noroc responsabil, ca furnizor de informaţii sau jocuri în acest domeniu. Aceste ţinte sunt atinse prin următoarele procese:
- Verificarea şi corectarea textului pentru compatibilitatea cu descrierile matematice;
- Verificarea generală a textului pentru adecvare conceptuală şi limbaj;
- Verificarea şi corectarea textului în ceea ce priveşte modelele matematice ale jocurilor şi relaţia dintre aceste modele şi strategiile de joc prezentate;
- Inserarea de clarificări (inclusiv definiţii scurte, acolo unde este nevoie) pentru termenii de jocuri exprimând concepte fundamentate matematic;
- Sugerarea de rezultate matematice pentru susţinerea argumentelor;
- Verificarea şi repararea lanţurilor argumentative, acolo unde sunt întrerupte;
- Verificarea şi corectarea limbajului şi informaţiilor care pot alimenta ceea ce în psihologia jocului de noroc problematic sunt numite ‘concepţii greşite şi erori ale jocului de noroc’, care îşi au originea în concepte matematice neînţelese corect.

Textul este returnat cu comentarii complete, explicaţii şi sugestii de reformulare şi inserţii. Munca de bază şi certificarea sunt prestate de către expertul nostru principal, Dr. Cătălin Bărboianu, autoritate recunoscută la nivel mondial în matematica jocurilor. Odată ce pagina dvs. a efectuat certificarea-expert, vă este permis a plasa în acea pagină o casetă de certificare, conţinând numele expertului care a efectuat-o şi (opţional) o scurtă biografie a acestuia. Site-urile care au efectuat certificarea-expert vor fi listate în pagina de site-uri recenzate a site-ului nostru.

Tariful depinde de lungimea şi complexitatea textului, în particular de volumul de calcul şi altă muncă de tip matematic efectuată în fundal ca fiind necesară revizuirii. Pentru o cerere de certificare-expert, trimiteţi un mesaj cu detalii la comenzi [at] infarom.ro (subiect ‘certificare-expert’).

 

  Index - Jocuri de noroc - Software - Carti - Contact