Instalare

Index | Jocuri de noroc | Software | Carti


Programul Draw Poker Odds Calculator se instaleaza ruland fisierul SetupDrawPokerOddsCalculator.exe din kit-ul de instalare.
Apare urmatoarea fereastra de intampinare:

Welcome

Click pe butonul Next si va aparea fereastra cu License Agreement. Cititi termenii si conditiile de utilizare a licentei si, in cazul in care acceptati, faceti click pe butonul I agree. In caz contrar, click pe butonul Cancel si instalarea se va opri.

License Agreement

Apoi alegeti locatia unde vreti sa fie instalata aplicatia. daca nu doriti instalarea in locatia predefinita, faceti click pe butonul Browse si alegeti un un director dintr-o locatie diferita.

Choose install location

Dupa alegerea directorului de destinatie, introduceti datele clientului: numele si codul de licenta care v-a fost furnizat in e-mailul de confirmare a comenzii dvs. Facand apoi click pe butonul Next, procesul de instalare va valida codul introdus. Daca acest cod este corect, instalarea va continua, iar in caz contrar vi se va solicita reintroducerea codului.

Customer Information

Dupa validarea codului de licenta, va aparea fereastra de confirmare a instalarii. Faceti click pe butonul Install si va incepe instalarea programului pe calculatorul dvs.

Confirm Installation

In final, va fi afisata ultima fereastra, confirmand ca instalarea a a\fost efectuata cu succes. Faceti click pe butonul Finish si deschideti programul nou instalat, Draw Poker Odds Calculator.

Completing the installation

 

Comanda

Descarca versiunea trial

 

 

  Index - Jocuri de noroc - Software - Carti - Contact