Software

Index | Jocuri de noroc | Carti | Reclama

Draw Poker Odds Calculator

Draw Poker Odds Calculator este un analizor al mainii de poker si poate fi utilizat in timpul jocului de draw poker on line, simuland jocul personal independent de programul de joc. Poate fi de asemenea folosit off line, ca instrument didactic si de antrenament: jucatorul poate simula si retine cat mai multe situatii de joc posibile, impreuna cu probabilitatile asociate, cu scopul de a le utiliza in luarea de decizii in timpul jocului real. Programul poate fi folosit pentru cele mai populare variante de draw poker cele care utilizeaza un pachet de 52 carti, fara jokeri, cu maxim cinci carti permise la decartare.

 


click pentru marire

     Programul foloseste integral formule probabilistice explicite si nu simulari partiale. Aceste formule au fost lucrate intr-un mediu matematic profesionist si se bazeaza pe un model probabilistic riguros al jocului de draw poker.
     Formulele au fost obtinute intr-o forma care sa cuprinda cat mai multe variabile posibil, pentru a acoperi toate predictiile posibile pentru aparitia oricarei formatie de carti in mainile adversarilor. Baza campului de probabilitate in care au fost lucrate formulele este data de informatia oferita de cartile vazute - mana initiala plus cartile inlocuite. Aceasta informatie a fost cuantificata prin parametrii care descriu in mod riguros fiecare distributie de carti.
     Puteti gasi toate rezultatele teoretice, detalii privind aceste formule si aplicarea lor, tabele de valori si intreaga matematica folosita, in cartea Draw Poker Odds: The Mathematics of Classical Poker (vedeti si sectiunea  Poker clasic).

Exemplu cu rezultate numerice

    

     Utilizare    
    
Programul functioneaza pentru orice varianta de draw poker cu 52 de carti, cu o singura decartare si maxim cinci carti permise pentru inlocuire.
     Selectati numarul adversarilor (Number of opponents) din meniul derulat in jos din fereastra care apare la startul aplicatiei.
     Click pe imaginile cartilor din pachetul desfasurat pentru completarea mainii proprii initiale. Daca gresiti o carte, faceti click pe ea si va fi deselectata.
     Dupa selectarea celor cinci carti, butonul OK se activeaza. Click pe acesta si mana dvs. va fi afisata in partea din stanga jos a ecranului.
     Dupa ce mana este astfel afisata, sub ea veti vedea un text care descrie formatia pe care o detineti in acel moment - formatii valoroase sau formatii partiale, care urmeaza a fi completate dupa decartare. Simultan, trei tabele vor fi afisate in partea dreapta a ecranului, cu etichetele One opponent holding, At least one opponent holding si Suggestions on discarding:

            - Tabelul de sus (One opponent holding) afiseaza probabilitatile ca un adversar (oricare din ei) sa detina diversele formatii care sunt mai valoroase ca cea din mana proprie, la acel moment al jocului. In tabel este afisata si probabilitatea generala ca un adversar sa detina o formatie mai valoroasa.

- Tabelul din mijloc (At least one opponent holding) afiseaza probabilitatile ca cel putin un adversar sa detina diversele formatii care sunt mai valoroase ca cea din mana proprie, la acel moment al jocului. In tabel este afisata si probabilitatea generala ca cel putin un adversar sa detina o formatie mai valoroasa.

- Tabelul de jos (Suggestions on discarding) afiseaza cele mai relevante sugestii asupra cartilor pastrate la decartare, pentru obtinerea unor formatii valoroase. Fiecare sugestie este insotita de scopul ei, lista formatiilor-tinta pentru care jucati si probabilitatile de succes pentru fiecare din acestea.

     Continuati sa simulati jocul, decartand (daca doriti acest lucru). Puteti decarta folosind una din sugestiile afisate sau independent de acestea: Selectati cartile pe care le veti inlocui facand click pe acestea. Daca vreti sa modificati selectia, faceti click pe cartile pe care nu le doriti si acestea vor fi deselectate. Click pe butonul Discard.
     Cartile selectate vor disparea si va fi afisat din nou pachetul desfasurat. Selectati cartile care vor inlocui pe cele decartate facand click pe acestea. La fel, puteti face click din nou pe o carte pentru a o deselecta. Cand s-a completat numarul exact de inlocuiri, butonul OK se activeaza. Click pe acest buton si cartile selectate vor completa mana afisata.
     Daca detineti o formatie de valoare (o pereche, doua perechi, trei de aceeasi valoare, chinta, culoare, full, careu sau chinta de culoare), acestea vor fi afisate sub mana dvs. Simultan, tabelele One opponent holding si At least one opponent holding sunt afisate din nou in partea dreapta a ecranului. Ele vor afisa probabilitatile actuializate ca unul si cel putin unul din adversari sa detina diversele formatii mai valoroase ca cea din mana proprie (precum si probabilitatea generala), la acest moment final al miscarii cartilor.
     In orice moment, puteti reseta simularea prin comanda Game - New sau puteti modifica numarul adversarilor prin comanda Game Change number of opponents.
 Toate probabilitatile sunt afisate in dublu format - procent si sanse - si le puteti folosi in evaluarea mainii dvs. si luarea de decizii in privinta decartarii si gestionarii dialogului de pariere.

 

Descarcati versiunea trial

          Daca vreti sa urmariti un exemplu concret de simulare a unei maini, impreuna cu probabilitatile afisate de program, click  aici.

     Draw Poker Odds Calculator este produs de editura INFAROM.
     Dac doriti sa va afiliati pentru revanzarea acestui program, inregistrati-va ca afiliat la unul din partenerii nostri web RegNow, Plimus, Avangate sau Share-it si solicitati acest produs.

Draw Poker Odds Calculator 1.1

 Sisteme de operare:  Windows 98, Windows Me, Windows NT (Service Pack 6 cu Internet Explorer 4.01 sau superior), Windows 2000, Windows Server 2003, Windows XP, Windows Vista.
 Cerintele sistemului
: procesor 486 (sau 386 cu coprocesor matematic), 16 MB RAM, 5 MB spatiu liber,  rezolutie minima a ecranului 1024 x 768.
 Dimensiune fisier setup
 874 KB
 Trial
: 10 utilizari impotriva a cinci adversari
 Licenta
:  59 RON
 Livrare
:  primiti kit-ul de instalare si codul licentei via link de descarcare pe e-mail
 Instalare
:  click  aici
 Comanda
:  click pe butonul de mai jos.

Comanda

Descarcati versiunea trial

Capturi ecran


click pentru marire

 

 

 Anunt

Editura INFAROM, specializata in matematica aplicata, intentioneaza dezvoltarea unui departament Software, in cadrul caruia vor fi produse si alte programe matematice, care folosesc formule explicite si nu simulari partiale. Pentru productia de software probabilistic pentru jocurile de Ruleta, Texas Hold'em, Blackjack, Baccara si Loto, asteptam propuneri de colaborare din partea programatorilor, pe partea de cod/design/testare.  

Recomandat

TotalSoft - furnizor de software pentru management si de solutii eBusiness; peste 300 specialisti IT&C la dispozitia dvs.!


Anuntul dvs. aici

Detalii in pagina reclama.

 


Anuntul dvs. aici

Detalii in pagina reclama.

 


 Joaca responsabil - Index - Jocuri de noroc - Carti - Contact