Reclama

Index | Jocuri de noroc | Software | Carti | Contact


    Oferim spatiu publicitar in continutul acestui site, in cartile clasice si electronice, precum si in programale software publicate.

Reclama in site
     Avem rezervata cate o coloana publicitara in partea din dreapta a unora din paginile site-ului, unde va puteti plasa anuntul, in urmatorul format: o celula incadrata, continand link-ul dvs. si o descriere de maxim 20 de cuvinte a produselor/serviciilor/site-ului dvs. Anunturile sunt plasate unele sub altele, in ordinea primirii (primul sus).
     Tariful acestui serviciu este de 15 euro pe luna per anunt, per pagina web. Pentru subscriptii preplatite pe 6 sau 12 luni, se aplica discounturi:  85 euro, respectiv 160 euro. Pentru plasarea unor link-uri pe cuvinte cheie din continutul paginilor, va rugam sa ne contactati pentru stabilirea tarifului.

Reclama in cartile tiparite
     Rezervam 5 pagini pline pentru reclama in fiecare carte publicata, cate una pentru fiecare client. Cartile sunt tiparite la comanda, in sistem POD (nu exista stocuri, cartea fiind intai comandata, apoi tiparita). Dimensiunile uzuale ale cartilor sunt 6 x 9 inci, 5 x 8 inci sau A5, iar paginile de reclama sunt dupa pagina bibliografica. Modulul publicitar trebuie sa aiba dimensiunile maxime egale cu dimensiunile paginii minus 1 inci pe fiecare latura, pentru a intra in suprafata printabila a paginii. Fisierele trebuie realizate in alb-negru si pot include grafica, imagini si text. Se accepta formaturile DOC (preferabil), PDF sau imagine. Veti primi si un exemplar gratuit al cartii continand reclama dvs.
    
Tariful acestui serviciu este de 150 euro pe an per pagina, per titlu.

Reclama in cartile electronice
     Rezervam doua pagini publicitare la finalul fiecarei carti electronice (ebook), unde va puteti plasa anuntul, in urmatorul format: o celula incadrata continand link-ul dvs. si o descriere de maxim 25 de cuvinte produselor/serviciilor/site-ului dvs. Anunturile sunt plasate in doua coloane, in ordinea primirii (primele sus). Aceste anunturi vor fi vizibile si in mostrele gratuite postate pe site-urile noastre.
     Tariful acestui serviciu este de 5 euro pe luna, per anunt, per ebook.

Reclama in programele software
     Rezervam spatiu publicitar in fisierul readme al fiecarui pachet trial gratuit, unde va puteti plasa anuntul, in urmatorul format: o celula incadrata continand link-ul dvs. si o descriere de maxim 25 de cuvinte produselor/serviciilor/site-ului dvs. Anunturile sunt plasate unele sub altele, in ordinea primirii (primul sus). Fiecare pachet trial are doua fisiere - fisierul HTML readme si fisierul setup. Pachetele sunt descarcabile prin orice site care listeaza programele noastre.
    
Tariful acestui serviciu este de 5 euro pe luna, per anunt, per program.

Cine poate cumpara spatiu publicitar
     Orice firma, persoana fizica sau proprietar website ale carui produse, servicii sau continut au legatura cu subiectul titlului pentru care aplica. Asteptam producatori software, institutii, jurnale si reviste, site-uri de jocuri de noroc, cazinouri, etc. Fiecare aplicatie este revizuita inainte de a fi acceptata.

Termeni si conditii
      - Puteti modifica anuntul dvs. in orice moment sau il puteti retrage. Modificarea este gratuita pentru anunturile in site, ebook si software si se tarifeaza cu 49 euro pentru modificarea sau retragerea dintr-o carte tiparita, daca este operata in timpul anului pre-platit.
     - Tarifele publicitare nu sunt returnabile.
     - Pentru a cumpara spatiu publicitar, trimiteti un mesaj cu subiectul "spatiu publicitar" la adresa
, continand o scurta descriere a obiectului dvs. de activitate, spatiul si locatia care va intereseaza. Daca aplicatia dvs. va fi acceptata, urmeaza sa trimiteti fisierul continand anuntul dvs., care va fi de asemenea supus aprobarii. Un anunt pentru publicarea in ebook sau software este procesat in maxim 3 zile de la plata sa. Un anunt tiparit este publicat atunci cand toate cele 5 pozitii disponibile in cartea respectiva sunt cumparate, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la plata sa.
     Pentru mai multe detalii, contactati-ne la adresa
. Pentru ca mesajul dvs. sa treaca de filtrele antispam, includeti cuvantul cheie  permis234  in subiectul mesajului. Pentru descrierile complete ale cartilor noastre, vizitati sectiunea Carti .

 


  Index - Jocuri de noroc - Software - Carti - Contact